🚧 Welkom op onze vernieuwde website! Sommige functies zijn mogelijk nog niet operationeel.

Waarom Samples Belangrijk Zijn

Bij PrintManiacs.nl geloven we in klanttevredenheid en streven we ernaar om aan jouw verwachtingen te voldoen. We begrijpen dat drukwerk een belangrijk onderdeel is van jouw bedrijfsimago en marketinginspanningen.

Hoe Vraag Je Jouw Gratis Sample Aan?

Stap 1

Stuur een e-mail naar sales@printmaniacs.nl en laat ons weten welk product je wilt ontvangen als sample. Ons toegewijde team staat klaar om jouw aanvraag in behandeling te nemen.

Stap 2

Je ontvangt een bevestiging van jouw sampleaanvraag en we informeren je over de kosten die hiermee gemoeid zijn. We willen transparant met je zijn: het aanvragen van een sample brengt kosten met zich mee, deze dekken de productie en verzending van het onbedrukte sample.

Stap 3

Zodra je besluit om een echte bestelling bij ons te plaatsen, zullen de kosten van het sample volledig worden verrekend met de totale orderwaarde. Dat betekent dat je in feite je sample gratis krijgt als je met ons samenwerkt!

Ontdek de Kwaliteit Voordat Je Bestelt!

Vraag Nu Jouw Gratis Sample Aan bij PrintManiacs.nl

Bezoek Onze Showroom

Niet alleen kun je samples aanvragen, maar we nodigen je ook van harte uit om een afspraak te maken en bij ons langs te komen in onze showroom. Hier kun je niet alleen onze producten bekijken en vergelijken, maar ook verschillende druktechnieken in actie zien. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te begeleiden en al je vragen te beantwoorden.