🚧 Welkom op onze vernieuwde website! Sommige functies zijn mogelijk nog niet operationeel.

Muismatten

Ontdek onze veelzijdige muismatten collectie, die elke behoefte aanvult. Van de efficiënte Kantoor Muismat tot de luxueuze Studio Muismat, en van de beweeglijke Gaming Muismatten in verschillende groottes - medium, large en extra large. Elk model biedt niet alleen optimale functionaliteit, maar ook de unieke mogelijkheid om het oppervlak te personaliseren met jouw eigen design of bedrijfslogo. Maak je keuze en wij zorgen ervoor dat jouw creativiteit tot leven komt op deze hoogwaardige muismatten.
Kantoor muismat XS

Een praktische muismat ontworpen voor dagelijks kantoorgebruik. Deze muismat biedt een soepel oppervlak voor nauwkeurige cursorbewegingen en is geschikt voor zowel optische als laser muizen.


BESTEL NU
Studio muismat S

De studio muismat is ideaal voor grafisch ontwerpers en creatieve professionals. Het biedt een precieze tracking, waardoor het perfect is voor gedetailleerd werk met grafische tablets en muizen.


BESTEL NU
Gaming muismat M

Ontworpen voor gamers die de voorkeur geven aan een gemiddelde grootte, biedt deze gaming muismat een optimale balans tussen bewegingsruimte en nauwkeurigheid. Het gestructureerde oppervlak zorgt voor responsieve tracking tijdens intense gaming sessies.

BESTEL NU
Gaming muismat L

Voor gamers die maximale bewegingsvrijheid wensen, biedt de grote gaming muismat voldoende ruimte voor uitgebreide bewegingen. Het gladde oppervlak en de antislipbasis zorgen voor een stabiele game-ervaring.

BESTEL NU
Gaming muismat XL

De extra grote gaming muismat is ontworpen voor gamers die een breed scala aan bewegingen willen maken zonder beperkingen. Met zijn royale afmetingen biedt deze muismat ruimte voor toetsenbord en muis, wat ideaal is voor gamers die graag hun gehele gaming-setup op één oppervlak willen hebben.

BESTEL NU