🚧 Welkom op onze vernieuwde website! Sommige functies zijn mogelijk nog niet operationeel.

Betaalmthodes

Bij Printmaniacs begrijpen we dat gemak en flexibiliteit belangrijk zijn als het gaat om betalen. Daarom bieden we diverse handige betaalopties, waaronder iDeal voor directe betalingen, overboekingen voor meer flexibiliteit in jouw financiën, en de mogelijkheid om op factuur te betalen als je vaker bij ons bestelt. Kies de betaalmethode die het beste bij jou past en geniet van een naadloze en probleemloze winkelervaring bij Printmaniacs.
iDeal

Bij Printmaniacs willen we jouw winkelervaring zo moeiteloos mogelijk maken, daarom bieden we de handige optie om te betalen via iDeal. Met iDeal kun je gemakkelijk betalen via internetbankieren bij jouw eigen vertrouwde bank. Het enige wat je hoeft te doen, is jouw bank selecteren en de stappen volgen binnen de bekende online omgeving van je bank. Het geld wordt direct overgemaakt, waardoor je jouw bestelling meteen kunt afronden zonder gedoe.

Overboeking

Als je liever op een later moment wilt betalen, begrijpen we dat volledig. Bij Printmaniacs kun je het openstaande orderbedrag op een geschikt tijdstip overmaken. Houd er rekening mee dat de verwerkingstijd van de betaling afhangt van je bank en meestal tussen de 1 en 3 werkdagen ligt. Wees gerust, zodra de betaling is ontvangen, gaan we direct aan de slag met de verwerking van je order, zodat je snel jouw bestelling ontvangt.

Betaal op factuur

Bij Printmaniacs willen we onze gewaardeerde klanten belonen. Daarom bieden we je de mogelijkheid om op factuur te betalen als je drie of meer bestellingen hebt geplaatst en voltooid. Het is heel eenvoudig: neem gewoon contact op met onze vriendelijke klantenservice en vraag om de optie om op factuur te betalen. Ons toegewijde team staat klaar om je te helpen en je verzoek snel te verwerken. We streven ernaar om jouw winkelervaring zo soepel en flexibel mogelijk te maken.